Burcunuza Göre Düğün Aksesuarlarınızı Nasıl Seçersiniz?

21 Ekim 2022

Önce aşk gelir, sonra gelinlik, ardından da gününüzü tamamlayacak en iyi aksesuarları bulmak gelir. Aile yadigarı mücevherlerden göz kamaştırıcı taçlara kadar, seçeneklerinizi daraltmak bazen bunaltıcı olabilir. Ancak endişelenmeyin, hangi öğelerin ekleneceğini ve hangilerinin görünümüzü tamamlayacağını bulmaya çalışıyorsanız, yanıt yıldızlarda yazılı olabilir.

Güneş burcunuz tamamen dünyada nasıl parladığınızla ilgilidir ve düğün gününüzden daha parlak ve aydınlatıcı olmak istediğiniz bir gün yoktur. Aslında, temel kişilik özelliklerinizi gerçekten belirleyen güneş burcunuzdur, bu yüzden birçok gelin en özel günlerini şekillendirmek için astrolojiye başvuruyor.

Başlangıçta ateş, toprak, hava veya su olsun, güneş burcunuzun elementiyle konuşan parçaları arayın. Bunu kumaşlar, renkler, değerli taşlar aracılığıyla yapabilirsiniz; burcunuzu temsil etmenin, vizyonunuzu hayata geçirmenin ve içsel göksel Tanrıçanızı onurlandırmanın pek çok yolu vardır. Elbise gösterinin yıldızı ama takımyıldızı, tamamlayan aksesuarlardır.

Aksesuarlarınızı seçerken size nasıl hissettirdiklerini düşünmeniz size yol gösterecektir. Kendinden emin, heyecanlılarsa ve onları seviyorsanız, özel gününüzde sizi bu şekilde destekleyeceklerdir. Bununla birlikte, astroloji yerleşimlerinizi kullanmak, düğününüz için karar vermenize yardımcı olmak için harika bir yoldur fakat bunun sadece bir başlangıç noktası olduğunu unutmamak önemlidir. Seçimlerinize kendi kişiliğinizi ve sezginizi getirdiğinizden emin olmalısınız. Büyük gününüz için alışveriş sürecinin tadını çıkarın ve yıldızların size yol göstermesine izin verin.


ATEŞ: KOÇ, ASLAN ve YAY

Tahmin edebileceğiniz gibi, ateş işaretleri, özellikle düğün günlerinde sıcağı getirmek ve parıldamak için bilinir. “Kabul ediyorum" deme zamanı geldiğinde klasik ve yaratıcı bir kombinasyonu temsil eder.


KOÇ

Zodyak'taki ilk burç olan Koç yaratıcı ve kendinden emin olmasıyla bilinir ve Koç gelinini gerçekten farklı kılacak beklenmedik ayrıntılardır. Parlak boncuklu detaylar veya renkli takılar estetiğinize katkıda bulunurken, tören görünümünüzü farklılaştırmanın daha da beklenmedik bir yolu olabilir.

Yüzük taşıyıcısının, unutulmaz bir anı çok daha özel kılmak için yüzükleri çarpıcı, türünün tek örneği bir kutu da sunmasını veya davetliler için özel olarak hazırlanmış kişiselleştirilmiş düğün hatırları için eşsiz bir köşe hayal edin. İşte bu Koç gelini için birkaç farklı detay olacaktır.


ASLAN

Gerçek bir aslan gibi, Aslan burcuda oldukça ışıltılı bir varlığa sahip olma eğilimindedir.

Aslanların en iyi şekilde görünmeleri ve kendilerini en iyi şekilde hissetmeleri için saçlarını düğünün ana aksesuarı haline getirmeleri gerekir.

Işıltılı yelenizi sergilemek için mücevherli saç aksesuarları, çiçekler ve hatta bir taç kullanmayı düşünebilirsiniz.

Ayrıca, ateşli varlığınızı gerçekten bilinir kılmak için görünümünüzde taklit kürk veya payetler gibi cesur dokular da kullanabilirsiniz.


YAY

Yay burcu Jüpiter tarafından yönetilir ve kültürle ilişkilidir. Bu nedenle aksesuarlarınıza sizin ve eşinizin geçmişinin özelliklerini dahil etmeyi düşünün. Bu, kültürden gelen geleneksel gelin kıyafetleri olabilir veya Yay'ın başka bir ülkeyle olan bağlarını anlatan bir aksesuar detayı taşımak olabilir. Bir aile üyesinden duygusal bir parça ödünç almak veya anlatacak bir hikayesi olan ikinci el bir elmas aksesuar seçmeniz sizi tam bir Yay gelini yapabilir.


TOPRAK: BOĞA, BAŞAK ve OĞLAK

Klasık zarafet ve şık bir tarz, toprak burçlarının hem günlük hem de düğün günü seçimlerinde ön plana çıkar. Sofistike ve abartısız zenginlik saçan aksesuarlar bu büyük gün sırasında toprak burcu gelinleri harika hissettirecektir.


BOĞA

Venüs tarafından yönetilen Boğa, iyi bir zevke sahiptir, bu nedenle bir Boğa’nın düğün gününün kesinlikle basit ama zarif özellikler sergilemesi şaşırtıcı değildir. Bir kış dügünü yapıyorsanız, ipek kuşaklar, ve şallar veya eldivenler şarttır. Biraz ışıltı, hem cağdaş hem de klasik olan zevkli bir cazibe dokunuşu için safirler ve zümrütler kullanın.


BAŞAK

Titiz Başaklar temiz, karmaşık olmayan stil ve aksesuarlarla ilgilidir ancak bu, o büyük günde biraz gösteriş yapmayacağınız anlamına gelmez. İlgi odaği olmaktan keyif alın ve safirin o mavi tonlarıyla sofistike bir renk paleti elde edin.

Görünüşünüzü törenden resepsiyon tam bir uyum içinde sergilemek istiyorsanız, tüm bu göşterişli lükse biraz denge vermek için omuzlarzına beyaz bir kot ceket atabilirsiniz.


OĞLAK

Satürn tarafından yönetilen Oğlak, genellikle en geleneksek burç olarak kabul edilir ancak bu, eğlenceyi seven gelinin şık bir şekilde öne çıkmak istemeyeceği anlamına gelmez.
Gecen boyunca dans edebileceği muhteşem ama safistike bir ayakkabı veya aksesuar, gelinliğin bütünleştirici görünümü için çok önemlidir. Zamansız olanı modaya uygun şekilde birleştiren detaylar Oğlak gelinleri için, düğün günleri için harika seçimler olacaktır.


HAVA: İKİZLER, TERAZİ ve KOVA

Herhangi bir beklenmedik ve yenilikçi tercihler soz konusuysa, bu bir hava burcu gelinidir. Bu ister karışık dokular ister beklenmedik renk patlamaları olsun, hava burçları düğün günlerinde unutulmaz ve benzersiz izlenim bırakmak ister.


İKİZLER

İkizler'in ikiz doğası bazen bir moda seçimine bağlı kalmayı zorlaştırır, bu nedenle alışveriş seçimi özellikle karmaşık gelebilir. Aramanın eğlencenin yarısı olduğunu bilseniz de, bunalmak istemiyorsanız çelişkilere olan yakınlığınızın aksesuarlarınızla yaydığınız mesaj olmasına izin vermeyi deneyebilirsiniz. İkizler'in ikili doğasına saygı duruşunda bulunan ikiz elmas ve inci kolyelerde olduğu gibi kumaşları, renkleri ve dokuları bir araya getirmekten korkmayın. Minik bir ipucu: Bir veya iki kez fikrinizi değiştirme olasılığınıza karşın faturalarınızı saklayın veya aksesuarlarınızı tamamen satın almak yerine kiralayın.


TERAZİ

Terazi tamamen denge ile ilgilidir, bu nedenle görünümünüzün iniş çıkışlarını düzenlemek çok önemlidir. Kıyafetiniz daha sadeyse, ışıltılı bir pelerin veya halo taç gibi cesur aksesuarlar idealdir. Öte yandan, kıyafetiniz ayrıntılıysa, simetrik mavi safir yüzük gibi daha sade bir şey iç dengenize selam verir. Çok fazla şey sizi dengenizi kaybetmiş hissetmenize neden olabilir, bu yüzden nerede göz kamaştırmak istediğinizi anlayın ve oradan dengelemenin yollarını bulun.


KOVA

Orijinal, yaratıcı ve hayal gücü kuvvetli Kovaların düğün günlerinde bile öngörülemez oldukları biliniyor. Vizyon sahibi Kova, kusursuz bir düğün için düğün görünümünün diğer herkesinki gibi olması gerekmediğini bilir. Özel gününüzün de sizin kadar benzersiz ve etkileyici olmasına izin verin.

Konuklara neden benzersiz olduğunuzu hatırlatmak için dramatik bir başlık, alternatif bir buket (kağıt çiçekler veya broşlar gibi) veya duvak veya aksesuarlarınızda beklenmedik renk patlamaları tercih edebilirsiniz.


SU: BALIK, YENGEÇ ve AKREP

Duyguların yöneticileri olan Su burçlarının düğün günlerinin duygularıyla alakalı olması hiç şaşırtıcı olmayacaktır. Etkileyici romantizmi ve yüksek duyguları düşünün. Kimileri için çiçek aksesuarları, kimileri için de gökyüzü kadar karanlık ve engin değerli taşlar anlamına gelebilirr. Her iki durumda da, günün dinamik duygularını deneyimlemeyi aklınızdan çıkarmayın.


BALIK

Okyanusun kendisi kadar derin ve gizemli Balık, bol zarafetle yaşam boyunca yüzer, bu yüzden eterik kumaşlar, tuhaf aksesuarlar ve zarif mücevherler bir zorunluluktur. Bu gizli derinlik için yumuşak, romantik bir ifadenin simgesi dramatik çicekli bir duvak veya mavi saten ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Mücevhere gelince, deniz mavisi bir kolye veya bileklikle okyanusun sakinleştirici renklerinde güvenle açılabilirsiniz.


YENGEÇ

Bu sezgisel su işareti aile ve ev ile ilişkili olduğundan, tüm uzmanlarımız yadigarı parçaların Yengeç'in büyük günü için bir zorunluluk olduğu konusunda hemfikirdir. Buketinizin etrafına sevdiğiniz birinin gelinliğinden bir parça dantel bağlayın ya da koridorda yürürken büyükanne ve büyükbabanızdan saç tokası veya aksesuar ödünç alın. Bir yadigâr eşya bulmakta zorlanıyorsanız, Sides opal aksesuarları tercih etmenizi önerir, çünkü değerli taşın duyguları öne çıkaran su işaretlerinin gücünü ve güzelliğini ortaya çıkardığı bilinmektedir.


AKREP

Gizemli ve yoğun Akrep'in tutkusu özel günlerde ön plandadır ve düğün de bir istisna olmayacaktır. Akrep, Mars ve Plüton tarafından yönetildiğinden, aşkınızın yoğunluğunu göstermek için parlak kırmızı dudak ve buket ya da siyah elmas küpeler gibi koyu detaylar tercih edin.

Bu sizin düğününüz, tutkuyu tüm gece devam ettirmek için cilveli bir jartiyer veya gelin iç çamaşırı giyerek Akrep'in şehvetli aurasına da unutmamanızı öneririz.