Gelinliklerde Yeni Normal Birbirinden Güzel Eldivenler

10 Haziran 2020

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını birçok sektörü etkiledi. Bunlardan biri de düğünler. Düğünler için resmi açıklamanın yapılması beklenirken, gelin adayları bu dönemde en özel günleri için hazırlıklarına devam ediyor. Virüs ile birlikte ‘Yeni Normal’ olarak artık maske ve eldiven hayatımızın bir parçası oldu. Bu gelinlikler için de geçerli olacak gibi görünüyor. Vipgelinlik.com birbirinden güzel gelinlik eldivenlerini sizler için derledi.


Dantel Modası Değişmiyor

Gelinlik seçimi kadar eldiven, duvak ve taç gibi kullanılacak aksesuarlarda büyük önem taşıyor. Eldivenler gelinliklere eşlik edeceğe benziyor. İlk önerimiz dantelli likralı kumaştan yapılmış eldivenler. Bu model ile dantel şıklığını yaşarken zarif bir görüntü katabilirsiniz.


İnci’nin Saten ile Uyumu

Masumiyet ve sadakatin simgesi olan inciler saten eldivenleriniz ile birlikte sizlere eşlik edebilir. Eldivenin üstüne işlenen bu taşların çekiciliği ve güzelliği ile fark yaratabilirsiniz. Kadınların estetik açıdan vazgeçemediği bu objeler ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.


Şeffaf Yapısı ile Elinizin Güzelliğini Gösterin

Eldiven sevmiyor olabilirsiniz o zaman size harika bir öneri şeffaf transparan eldivenler. Bu model ile elinizin güzelliği ortaya çıkarken doğal bir görünüşe kavuşabilirsiniz. Son yıllarda oldukça popüler olan şeffaf eldivenler, minimal tasarımları ile de her gelinliğe kolayca uyum sağlayabiliyor.


Elleriniz Çiçek Açsın

Tül bir eldivene kullanacağınız yapay taşlar ve çiçek figürleri ile ellerinizde farklı bir hava yaratın. Aynı zamanda elagan bir aksesuar olan eldivenler ile birlikte şık görünürken yeni normalimizin olan hijyen kurallarını da elden bırakmamış oluruz.